965 51 70 58 - Plaza Iglesia, 1- 03810 Benilloba ayuntamiento@benilloba.es
  • La formació alcoiana actuarà a l’Auditori benillober amb Xavi Mira, Moisès Olcina i Chus Moreno. La recaptació servirà per finançar la restauració de l’altar de Sant Joaquim, patró de Benilloba.

 

L’Auditori de Benilloba serà escenari, el pròxim dimecres 19 de juliol, del concert de la “Ciutat Big Band”, amb Xavi Mira, Moisès Olcina i Chus Moreno. Una actuació benèfica que destinarà els seus beneficis a la restauració de l’altar de Sant Joaquim, Sant Xotxim per als benillobers.

Les entrades es troben a la venda en diferents punts del poble al preu de 5 euros i es podran trobar a la taquilla abans de començar el concert a les 21 hores de dimecres. També s’ha habilitat una fila 0 per aquells que vulguin col·laborar amb l’objectiu benèfic del concert però no hi puguen assistir.

Ciutat Big Band

La “Ciutat Big Band” és una formació de Swing jove amb trets de jazz on aquest últim estil es deixa notar en cada tema i que des del Swing dels anys 40 fins Funcky, passant per Mainstream, Bop, Bossanova, Mambo i influències dels més variats mestres del Jazz. I tot emmarcat en la tradició del so de les Big Band’s que feren saltar el món del ritme a Manhattan, des del carrer 52 fins Harlem, a Nova York en les dècades dels 40 i 50.

La formació va nàixer a Alcoi amb l’impuls creatiu de Moisès Olcina i des d’aleshores treballa concerts amb un programa variat i atractiu.