965 51 70 58 - Plaza Iglesia, 1- 03810 Benilloba ayuntamiento@benilloba.es

Pericana

Ingredients:

Pebrots secs de la temporada.
Bacallà (1 llom).
Bon oli d’oliva.

Preparació:

  • Es fregeixen en abundant oli els pebrots. És important aixafar-los amb l’escumadora a llençar-los a la paella, per tant és aconsellable no fregir mes de dos alhora.
  • Es deixen daurar, però ¡compte! són molt delicats i no han de cremar-se ni quedar una mica crus doncs llavors no es tornen cruixents. Es deixen refredar bé, mentrestant es rosteixen les molles del bacallà a la flama, si hi ha brases molt millor.
  • Es desmiga el millor possible, a continuació es trituren bé els pebrots i es barregen amb el bacallà, s’afegeix abundant oli d’oliva i està llest per menjar.

La variant il·licitana és que en lloc de pebrots ho fan amb nyores.

Ajuntament de Benilloba
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.