965 51 70 58 - Plaza Iglesia, 1- 03810 Benilloba ayuntamiento@benilloba.es
El pròxim diumenge 7 de maig a partir de les 17.30 hores i amb entrada gratuïta, l’Auditori de Benilloba acollirà la representació de l’obra de teatre “Èlectra”, un clàssic de la dramatúrgia clàssica grega escrit per Sòfocles i que ha versionat l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant sota la direcció de Ricardo Arteros.
L’obra té un total de 15 actors que representen la història d’Agamèmnon, rei de Micenes assassinat per la seua dona Clitemnestra i l’amant d’aquesta, Egist després de tornar del setge de Troia.
Èlectra, la filla major d’Agamèmnon, tement per la vida del seu germà petit, Orestes, el posa sota la protecció d’un home de confiança perquè l’ajude a eixir del regne. Des d’aquest moment no deixarà de plorar la mort del pare i de denunciar els autors del crim, raó per la qual pateix tota mena de tortures i maltractaments. La seua determinació és fèrria, però han passat quinze anys i l’esperança que Orestes torne de l’exili per a consumar la seua venjança comença a esvair-se.