965 51 70 58 - Plaza Iglesia, 1- 03810 Benilloba ayuntamiento@benilloba.es

Benilloba no va faltar a la seua cita amb la tradicional processó del Corpus, que com és costum, obrien els xiquets de la localitat que han pres aquest any la primera comunió, acompanyats de veïns i visitants.

La imatge va recórrer diumenge els carrers de Benilloba que, com mana la tradició, s’havien transformat en autèntiques catifes florals gràcies a l’esforç dels veïns dels diferents carrers que van treballar de valent per oferir la millor versió del municipi en aquesta data assenyalada en el calendari.

En un ambient barrejat d’emoció, respecte i devoció, la comitiva va recórrer els principals carrers del poble, acompanyada de la primera edil de Benilloba, Ana Delia Gisbert «Taes», el jutge de Pau, Antonio Pascual «Tonin», el segon tinent d’alcalde, Jordi Jimenéz i l’edil socialista, Ester Llinares.

Un dels moments més vistosos es va produir a l’alçada del carrer Sant Llorenç, on es van deixar anar una desena de coloms que van sobrevolar la comitiva entre l’expectació dels participants i veïns i visitants. 

I tota la cerimònia processional acompanyada de la música de la Filharmònica de Benilloba que va interpretar diferents peces musicals al llarg de tot el recorregut que contava amb un total de cinc altars.

Corpus5 Corpus4 Corpus3 Corpus2 Corpus1 Corpus