965 51 70 58 - Plaza Iglesia, 1- 03810 Benilloba ayuntamiento@benilloba.es

L’Ajuntament de Benilloba ha demanat aquest dijous explicacions a la Conselleria de Sanitat a propòsit de les informacions que apuntaven la intenció de remodelar el servei d’atenció mèdica que ofereix el Centre de Salut de Benilloba i afecta a les poblacions de Benifallim, Penàguila, Gorga, Millena, Benassau, Balones, Benimassot, Tollos, Quatretondeta, Fageca, Famorca, Ares dels Bosc i Alcoleja.

Els responsables de la Conselleria de Sanitat a Alcoi ha negat cap intenció per part del servei que dirigeixen de reduir el servei i han assegurat que damunt de la taula tant sols hi ha la idea de remodelar el model d’atenció mèdica que es realitza als pobles amb la intenció de fer-lo més efectiu.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha rebut garanties de la continuïtat del Centre de Salut i dels serveis que ofereix al municipi i als pobles veïns. De la mateixa manera, els responsables de la conselleria han manifestat la intenció de convocar una reunió amb totes les poblacions afectades per la informació per tal d’explicar quins són els seus plans de futur per tal de millorar el servei mèdic que reben aquestes.

La trobada serà convocada al llarg de la pròxima setmana i previssiblement es realitzarà a l’Ajuntament de Benilloba.